2021. december 5.

Gőzfelhős Mikulás különvonat DÉLUTÁN

December 5. délután - JEGYÉRTÉKESÍTÉS LEZÁRVA!
A jegyértékesítés 2021. november 5-én 10:00 órakor indul.

Exkluzív Gőzfelhős Mikulás Különvonat indul a Nyugati Pályaudvarról december 5-én a Vasúttörténeti Parkba.

Idén, Mikulás ünnepe és a Vasúttörténeti Park Téli Szezonzáró Fesztiválja alkalmából december 5-én délelőtt és délután is útjára indítjuk az év legcsaládibb téli szerelvényét, a Gőzfelhős Mikulás Különvonatot, hogy igazán egyedi hangulatú vasúti kocsikkal utazzanak a Nyugati Pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba.

A gőzössel felejthetetlen és unikális utazásban lesz része minden gyermeknek és felnőttnek, sőt a parkba érkezve egy igazi családi program várja a vendégeket, amely különleges hangulatával biztosan hozzájárul az adventi időszak meghittségéhez és az ünnepi hangulathoz. A Vasúttörténeti Parkban a Mikulás és manói várják az utasokat sok színes programmal az egész nap tartó Téli Szezonzáró Fesztiválon. Akik jegyet váltanak a Gőzfelhős Mikulás Különvonatra, részt vehetnek a Vasúttörténeti Park ünnepi eseményén, korlátlanul és ingyenesen utazhatnak a Kerti vasúton is, amelyen zakatolva megcsodálhatják a téli ruhába öltözött múzeumparkot, valamint a gyermekek ajándékcsomagot kapnak magától a Mikulástól!

A Vasúttörténeti Park Téli Szezonzáró Fesztiváljáról bővebb információ: www.vasuttortenetipark.hu

Kérjük az aktuális járványügyi intézkedések szigorú betartását!
A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!


HARMADOSZTÁLY

Fapados kiránduló kocsik, hamisítatlan század eleji hangulattal. A fapados osztályra érvényes jegyek magukban foglalják az ülőhelybiztosítást valamint az üdvözlő- és búcsúajándékot. Tágas belső terek 2-3-4 személyes fapadokkal, egyes kocsikban külön fülkés részekkel. A termes részekben nagyobb társaságok is kényelmesen együtt tudnak utazni. A harmadosztályú kocsikban légkondicionálás és WiFi kapcsolat nem érhető el.

A vonatban közlekedő harmadosztályú kocsik:
Cmn,
  
   
   
MÁSODOSZTÁLY

A kényelmes, korhűen felújított, zöld színű kárpittal húzott párnás ülésekkel felszerelt hangulatos kialakítású fülkékben igazi élmény az utazás. A fülkék hat- illetve nyolcfős kialakításúak. A másodosztályú nosztalgia kocsikban légkondicionálás és WiFi kapcsolat nem érhető el.

A vonatban közlekedő másodosztályú szakasszal rendelkező kocsik:
ABa, ABaü, ABak, WR252
   
ELSŐ OSZTÁLY

A másodosztályú fülkéknél nagyobb lábteret biztosító, korhűen felújított, bordó színű kárpittal ellátott párnás ülésekkel felszerelt három- és hatszemélyes fülkékben utazva vendégeink megtapasztalhatják a századforduló gyorsvonatainak exkluzív hangulatát.

Az első osztályú nosztalgia kocsikban légkondicionálás és WiFi kapcsolat nem érhető el.

A vonatban közlekedő első osztályú szakasszal rendelkező kocsik:
ABa, ABaü, ABak
  
Vonatunkra az alábbi részvételi díjak érhetőek el. A részvételi díjak a fel- és leszállási helyektől függetlenül egységesek. Minden jegytípus magában foglalja az ülőhelyfoglalás díját is.

 Részvételi díjak
 1. osztály (párnás)
8.990 Ft/fő
 2. osztály (párnás)
8.990 Ft/fő
 3. osztály (fapados)
7.990 Ft/fő

A felnőttek és gyermekek számára is azonos részvételi díj tartalmazza a Téli Szezonzáró Fesztiválra szóló belépőjegyet, a programokat, a Gőzfelhős Mikulás Különvonaton történő oda-vissza utazást és ingyenes, korlátlan utazást a Kerti vasúton. Minden 14 éven aluli gyermek továbbá egy Mikulás csomagban is részesül, melyet a Vasúttörténeti Parkban kaphatnak meg a Mikulástól.

Ez az utazás nem vesz részt a MRT Rail Club programban.


Menetrend

Budapest-Nyugati - Vasúttörténeti Park
 Megálló
 Érkezik
 Indul
 Budapest-Nyugati 14:25
 Vasúttörténeti Park
14:43

Vasúttörténeti Park - Budapest-Nyugati
 Megálló
 Érkezik
 Indul
 Vasúttörténeti Park
 17:26
 Budapest-Nyugati17:49

Törzsutasaink az alábbi utazásokat választották...
Gőzfelhős Mikulás különvonat DÉLUTÁN - mavrailtours.hu