2021. november 11.

Márton-napi Gyertyafény Expressz

Vacsoravonat a libaételek jegyében
Erre az utazásunkra minden jegy elkelt.

A Gyertyafény Expressz hangulatos szalon-, bár- és nosztalgia étkezőkocsikból álló impozáns szerelvénye ezen a napon Nagymarosra közlekedik.  A közel három órás program felejthetetlen gasztronómiai élménnyel várja a párokat és baráti társaságokat. Az időutazás alatt - többek között a gyönyörű állapotban megőrzött teafa Orient étkezőkocsiban - első osztályú ételeket és borokat szolgálunk fel.

Zenés programunk keretében zongorista valamint vonatunk sztárvendége, Szűcs Gabi szórakoztatja vendégeinket a hangulatos szalonkocsiban.

Szűcs Gabi Emerton- és Fonogram-díjas énekesnő a hagyományos swing zene, a klasszikus ’30-as, ’40-es évek szórakoztató muzsikájának egyik legjobb hazai előadója.  Szóló karrierjét nagy fesztivál fellépések, szólólemezek kísérik. Műsorában a jazz, a swing-zene legismertebb dalai szerepelnek, korabeli slágerek, magyar, angol és francia dalok. Ella Fitgeraldtól Frank Sinatraig a korszak legnépszerűbb muzsikái szólalnak meg előadásában.Program:

18:15-18:50
Regisztráció, vendégek beszállása a Gyertyafény Expressz étkezőkocsijaiba
18:50 A Gyertyafény Expressz indulása. Utazás Nyugati pályaudvar - Nagymaros útvonalon. A vacsora elfogyasztása az utazás ideje alatt az exkluzív étkezőkocsikban történik.
20:00Megérkezés Nagymarosra

Zenés program a nosztalgia szalonkocsiban
21:40 Érkezés Budapest-Nyugati pályaudvarra


A menüsor a képre kattintást követően új ablakban, nagy méretben nyílik meg.   WR 252 Mathias étkezőkocsi

 A Mathias étkezőkocsi hajdan a kormányzati flotta szerves részét képezte. A tizennégy négyszemélyes asztallal rendelkező kocsi megidézi az ’50-es évek hangulatát.

   
 Klasszik étkezőkocsik

A ’80-as években gyártott Klasszik étkezőkocsik jelentik a MÁV Rail Tours étkezőkocsi-flottájának gerincét. A légkondicionált, 42 férőhelyes kocsikban hét kétszemélyes és hét négyszemélyes asztalnál foglalhatnak helyet vendégeink.
  
   
    
WR 2347 Teakfa Orient étkezőkocsi

A gyönyörű Teakfa Orient kocsi az MRT flotta zászlóshajója. A teakfa borítású, 1912-ben gyártott jármű hajdan az Orient Express vonatokban közlekedett Párizs – Bécs – Budapest – Bukarest útvonalon Isztambulig és vissza. Az eredeti pompájában megőrzött jármű megidézi a kor utazásainak hangulatát.
   
 Kormányzati szalon

A kormányzati szalonkocsi tökéletes helyszín maximum tízfős csoportok exkluzív vacsorahelyszínének. A szalonban utazó vendégeink kényelméről dedikált felszolgáló gondoskodik. A szalonhoz társalgó szoba és privát mellékhelyiség tartozik.

  
   


 Részvételi díjak I.
 WR 252 Mathias étkezőkocsi
 21.990 Ft/fő
  GALÉRIA
 Klasszik étkezőkocsi           
21.990 Ft/fő
 GALÉRIA
 WR 2347 Teakfa étkezőkocsi           
26.990 Ft/fő
  GALÉRIA 
  • A fenti jegytípusok magukban foglalják az utazást helyfoglalással, az üdvözlőitalt, a választott menüt, borokat, ásványvizet, forró italokat valamint a zenés programot. További alkoholos italok, gyümölcslevek valamint a szénsavas üdítők térítés ellenében fogyaszthatóak.
  • Amennyiben a 2 fős asztalok beteltek és már csak 4 fős szabad asztalaink vannak, akkor 10.000 Ft/asztal felár esetében garantáljuk, hogy az asztalnál lévő szabad helyek nem kerülnek értékesítésre. A feláron felül vendégeink egy üveg pezsgőt kapnak ajándékba.
 Részvételi díjak II.
 Kormányzati szalon   -  MEGTELT!    
249.990 Ft
 GALÉRIA
  • A Kormányzati szalon díja magában foglalja az utazást helyfoglalással, az üdvözlőitalt, a választott menüt, borokat, ásványvizet, forró italokat, két üveg pezsgőt valamint a zenés programot a bárkocsiban. További alkoholos italok, gyümölcslevek valamint a szénsavas üdítők térítés ellenében fogyaszthatóak.
  • A Kormányzati szalont igénybe vevő csoport kizárólagosan használhatja a társalgó helyiséget és az abból nyíló mellékhelyiséget.
  • A Kormányzati szalon ára fix, függetlenül az azt igénybe vevő csoport létszámától, mely maximum 10 fő lehet. A kocsiban annyi adag ételsor kerül felszolgálásra, ahány fős a csoport. A csoport létszámát és a választott menüsorokat legkésőbb az utazás előtt 1 héttel véglegesíteni szükséges.
A programra kizárólag 14 éven felüli személyeket tudunk fogadni.
Gyertyafény Expressz csak Önöknek!

A Gyertyafény Expressz szalon- bár- és étkezőkocsikból álló luxus szerelvénye, mely ideális helyszíne családi ünnepségeknek, vállalati rendezvényeknek, gála vacsoráknak, a meghirdetett időpontokon kívül is megrendelhető az év bármely napjára.

A Gyertyafény expressz különjáratain, lehetőség van egyedi igények kielégítésére is. Chefünk a menüt és a hozzá tartozó italválasztékot a megrendelő igényei alapján állítja össze. A bárkocsi zenés produkcióját is a megrendelő kívánságai határozzák meg, de lehetőség van egyéb programok, mint például borkóstoló, pálinkakóstolás, bűvész show stb. szervezésére is.

A Gyertyafény Expressz bérlésével kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre:

E-mail: info@mavrailtours.hu
Telefon: (+36 70) 303-0202

Menetrend (tervezet)

Az utazás menetrendjét a Programok fül alatt találja
2021
« előző év következő év »
Június
05. Kulisszatitkok: Ferencváros pályaudvar 12. Gőzfelhős különvonat Jászberénybe 12. Kulisszatitkok: Az Istvántelki Gőzösműhely 12. Gőzfelhős pendli Jászberény és Hatvan között 19. Strandidő Expressz 19. Kulisszatitkok: Magyar Vasúttörténeti Park 19. Kulisszatitkok: Szeged Nagyállomás és a Rendezőpályaudvar 27. Kulisszatitkok: A Kincsem Park
Július
03. Strandidő Expressz 17. Különvonattal a Járműparádéra 17. Strandidő Expressz 17. Kulisszatitkok: Az Istvántelki Gőzösműhely 17. Nohabos Csillagtúra Budapesten 17. 175 éves a magyar vasút 17. Kulisszatitkok: Szeged Nagyállomás és a Vasúttörténeti Alapítvány múzeuma 24. Semmering Expressz 31. Strandidő Expressz
Augusztus
01. Gőzfelhős kirándulás a Dunakanyarba 11. Kulisszatitkok - Székesfehérvári Járműjavító 14. Strandidő Expressz 14. Kulisszatitkok: Szeged Nagyállomás és a Rendezőpályaudvar 20. Szent István-napi Gyertyafény Expressz 24. Kulisszatitkok - Székesfehérvári Járműjavító
Szeptember
04. Gőzfelhős kirándulás Szolnokra 18. Gőzfelhős nosztalgia utazás Békéscsabára 18. Gőzfelhős nosztalgia utazás Békéscsabáról Szegedre 19. Gőzfelhős pendli Szeged és Hódmezővásárhely között 19. Gőzfelhős nosztalgia utazás Szegedről Budapestre 25. Semmering Expressz 25. Kulisszatitkok: Ferencváros pályaudvar 28. Kulisszatitkok - Székesfehérvári Járműjavító
Október
02. Gőzfelhős kirándulás a Dunakanyarba 09. Moravia Expressz 09. Kulisszatitkok: Az Istvántelki Gőzösműhely 16. Kulisszatitkok: Ferencváros pályaudvar 23. Gőzfelhős kirándulás Esztergomba 23. Gőzfelhős pendli Esztergom és Nyergesújfalu között
November
11. Márton-napi Gyertyafény Expressz 27. Napfény Advent Expressz
December
04. Körös Advent Expressz 05. Gőzfelhős Mikulás különvonat DÉLELŐTT 05. Gőzfelhős Mikulás különvonat DÉLUTÁN 12. Gőzfelhős kirándulás Győrbe 18. Advent Expressz
Márton-napi Gyertyafény Expressz - mavrailtours.hu