2022. február 14.

Valentin-napi Gyertyafény Expressz

Erre az utazásra minden jegy elkelt!

A Gyertyafény Expressz hangulatos szalon-, bár- és nosztalgia étkezőkocsikból álló impozáns szerelvénye ezen a napon Nagymarosra közlekedik.  A közel három órás program felejthetetlen gasztronómiai élménnyel várja a párokat és baráti társaságokat. Az időutazás alatt - többek között a gyönyörű állapotban megőrzött Teakfa Orient étkezőkocsiban - első osztályú ételeket és borokat szolgálunk fel.

Zenés programunk keretében zongorista valamint vonatunk sztárvendége, Szigeti Juli szórakoztatja vendégeinket a hangulatos szalonkocsiban.

Program:

18:15-18:50
Regisztráció, vendégek beszállása a Gyertyafény Expressz étkezőkocsijaiba
18:50 A Gyertyafény Expressz indulása. Utazás Nyugati pályaudvar - Nagymaros útvonalon. A vacsora elfogyasztása az utazás ideje alatt az exkluzív étkezőkocsikban történik.
20:00Megérkezés Nagymarosra

Zenés program a nosztalgia szalonkocsiban
22:04 Érkezés Budapest-Nyugati pályaudvarraSzigeti Juli Kínában és az Egyesült Királyságban elért zenei sikerei után hazaköltözött, és 2018-ban megalapította formációját, amellyel a modernt és a régit ötvözve képviseli a magával ragadó electro swing stílust. Életigenlő dalaik magyarul és angolul is megszólalnak, valamint előadásukban egyéb ismertebb sláger is felcsendül szintén a swing köntösébe bújtatva. Külföldön és Magyarországon egyaránt koncerteznek, amiket a vidám, vagány és egyedi színpadi jelenlét és megjelenés jellemez. Céljuk nem más, mint szórakoztatni, és a közönségükkel közösen élvezni a swing és a modern tánczene lüktető fúzióját. Berlini kiadójukkal, az Electro Swing Thing – gel közösen dolgoznak legújabb albumukon, a Wild & Groovy-n, amelyről már három dal is megjelent, és már milliós hallgatottsággal bír Spotify-on. A Gyertyafény Expresszen akusztikus duo formációban láthatják és hallhatják a Szigeti Juli zenekart.

A menüsor a képre kattintást követően új ablakban, nagy méretben nyílik meg.
 
 
 Klasszik étkezőkocsik

A ’80-as években gyártott Klasszik étkezőkocsik jelentik a MÁV Rail Tours étkezőkocsi-flottájának gerincét. A légkondicionált, 42 férőhelyes kocsikban hét kétszemélyes és hét négyszemélyes asztalnál foglalhatnak helyet vendégeink.
  
   
    
WR 2347 Teakfa Orient étkezőkocsi

A gyönyörű Teakfa Orient kocsi az MRT flotta zászlóshajója. A teakfa borítású, 1912-ben gyártott jármű hajdan az Orient Express vonatokban közlekedett Párizs – Bécs – Budapest – Bukarest útvonalon Isztambulig és vissza. Az eredeti pompájában megőrzött jármű megidézi a kor utazásainak hangulatát.
   
 Kormányzati szalon

A kormányzati szalonkocsi tökéletes helyszín maximum tízfős csoportok exkluzív vacsorahelyszínének. A szalonban utazó vendégeink kényelméről dedikált felszolgáló gondoskodik. A szalonhoz társalgó szoba és privát mellékhelyiség tartozik.

  
   


 Részvételi díjak I.
 Klasszik étkezőkocsi           
24.990 Ft/fő
 GALÉRIA
 WR 2347 Teakfa étkezőkocsi           
29.990 Ft/fő
  GALÉRIA 
 • A fenti jegytípusok magukban foglalják az utazást helyfoglalással, az üdvözlőitalt, a választott menüt, borokat, ásványvizet, forró italokat valamint a zenés programot. További alkoholos italok, gyümölcslevek valamint a szénsavas üdítők térítés ellenében fogyaszthatóak.
 • Amennyiben a 2 fős asztalok beteltek és már csak 4 fős szabad asztalaink vannak, akkor 10.000 Ft/asztal felár esetében garantáljuk, hogy az asztalnál lévő szabad helyek nem kerülnek értékesítésre. A feláron felül vendégeink egy üveg pezsgőt kapnak ajándékba.
 Részvételi díjak II.
 Kormányzati szalon                            
259.990 Ft
 GALÉRIA
 • A Kormányzati szalon díja magában foglalja az utazást helyfoglalással, az üdvözlőitalt, a választott menüt, borokat, ásványvizet, forró italokat, két üveg pezsgőt valamint a zenés programot a bárkocsiban. További alkoholos italok, gyümölcslevek valamint a szénsavas üdítők térítés ellenében fogyaszthatóak.
 • A Kormányzati szalont igénybe vevő csoport kizárólagosan használhatja a társalgó helyiséget és az abból nyíló mellékhelyiséget.
 • A Kormányzati szalon ára fix, függetlenül az azt igénybe vevő csoport létszámától, mely maximum 10 fő lehet. A kocsiban annyi adag ételsor kerül felszolgálásra, ahány fős a csoport. A csoport létszámát és a választott menüsorokat legkésőbb az utazás előtt 1 héttel véglegesíteni szükséges.
A programra kizárólag 14 éven felüli személyeket tudunk fogadni.
Tegye emlékezetesebbé az utazást a Gyertyafény Expresszen, lepje meg szeretteit egy kis ajándékkal. Legyen szó pezsgőről, egy palack finom borról, egy csokor virágról vagy akár születésnapi tortáról, készséggel állunk rendelkezésükre.
 • Virágdoboz 5 szál holland rózsából: 19.000 Ft [fotó]
 • Hungária Extra Dry pezsgő: 5.000 Ft
 • Torták: 8.000 Ft
Szív alakú kézműves torták (4 szeletes):
 • Tripa csokitorta (ét, fehér, tejcsoki) mousse, ropogós csokival
 • Citromos mascarpone torta, mangóval
 • Narancsos túrótorta, kandírozott naranccsal
 • Bailey’s - mandula torta

A torta ára tartalmaz egy szál születésnapi gyertyát. Kérjük, vásárláskor jelezzék gyertyaigényüket!
Torta tüzijátékot - vendég által hozottat sem - nem áll módunkban a vonaton meggyújtani.

A boyszolgálat igénybevételét kérjük, jelezze a jegy vásárlásakor!


Gyertyafény Expressz csak Önöknek!

A Gyertyafény Expressz szalon- bár- és étkezőkocsikból álló luxus szerelvénye, mely ideális helyszíne családi ünnepségeknek, vállalati rendezvényeknek, gála vacsoráknak, a meghirdetett időpontokon kívül is megrendelhető az év bármely napjára.

A Gyertyafény expressz különjáratain, lehetőség van egyedi igények kielégítésére is. Chefünk a menüt és a hozzá tartozó italválasztékot a megrendelő igényei alapján állítja össze. A bárkocsi zenés produkcióját is a megrendelő kívánságai határozzák meg, de lehetőség van egyéb programok, mint például borkóstoló, pálinkakóstolás, bűvész show stb. szervezésére is.

A Gyertyafény Expressz bérlésével kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre:

E-mail: info@mavrailtours.hu
Telefon: (+36 70) 303-0202

Menetrend (tervezet)

Az utazás menetrendjét a Leírás fül alatt találja
Képek az utazásról:
2022
« előző év következő év »
Február
12. Semmering Expressz 14. Valentin-napi Gyertyafény Expressz
Április
09. Kulisszatitkok: Az Istvántelki Gőzösműhely 17. Gőzfelhős kirándulás Gödöllőre 17. Gőzfelhős pendli Gödöllő és Hatvan között 23. Kulisszatitkok: Ferencváros pályaudvar
Május
07. BCmottal a tapolcai Ikarus találkozóra 07. BCmotos pendli Tapolca és Badacsonytomaj között 14. Mezőföldi Keringő 21. Semmering Expressz 28. dm Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban 28. Gyermeknapi különvonat SZ0955 -MEGTELT- 28. Gyermeknapi különvonat SZ1103 28. Gyermeknapi különvonat SZ1155 28. Gyermeknapi különvonat SZ1303 28. Gyermeknapi különvonat SZ1355 28. Gyermeknapi különvonat SZ1503 29. Gőzfelhős kirándulás Tatára 29. Gyermeknapi különvonat V0955 29. Gyermeknapi különvonat V1103 29. Gyermeknapi különvonat V1155 29. Gőzfelhős pendli Tata és Komárom között 29. Gyermeknapi különvonat V1303 29. Gyermeknapi különvonat V1355 29. Gyermeknapi különvonat V1503
Június
04. Borsod-expressz 04. Kulisszatitkok: Ferencváros pályaudvar 09. Vacsora a HÉV-en 11. Kulisszatitkok: Az Istvántelki Gőzösműhely 18. Szentivánéji Álom Expressz 25. Kulisszatitkok: Szeged Nagyállomás és a Rendezőpályaudvar
Július
23. Kulisszatitkok: Szeged Nagyállomás és a Rendezőpályaudvar 30. Semmering Expressz
Augusztus
07. Gőzfelhős kirándulás a Dunakanyarba
Szeptember
03. 175 éves a Pest-Szolnok vasútvonal 10. Cicege Expressz 10. Kulisszatitkok: Az Istvántelki Gőzösműhely 24. Semmering Expressz 24. Kulisszatitkok: Ferencváros pályaudvar
Október
02. Gőzfelhős kirándulás a Dunakanyarba
November
11. Márton-napi Gyertyafény Expressz
December
10. Csillagtúra 22 17. Advent Expressz Graz
Valentin-napi Gyertyafény Expressz - mavrailtours.hu