2022. február 14.
Jegyvásárlás

Valentin-napi Gyertyafény Expressz

Romantikus vacsoravonat
Hét
0
0
Nap
0
0
Óra
0
0
Perc
0
0
Másodperc
0
0

A Gyertyafény Expressz hangulatos szalon-, bár- és nosztalgia étkezőkocsikból álló impozáns szerelvénye ezen a napon Nagymarosra közlekedik.  A közel három órás program felejthetetlen gasztronómiai élménnyel várja a párokat és baráti társaságokat. Az időutazás alatt - többek között a gyönyörű állapotban megőrzött Teakfa Orient étkezőkocsiban - első osztályú ételeket és borokat szolgálunk fel.

Zenés programunk keretében zongorista valamint vonatunk sztárvendége, Szigeti Juli szórakoztatja vendégeinket a hangulatos szalonkocsiban.

Program:

18:15-18:50
Regisztráció, vendégek beszállása a Gyertyafény Expressz étkezőkocsijaiba
18:50 A Gyertyafény Expressz indulása. Utazás Nyugati pályaudvar - Nagymaros útvonalon. A vacsora elfogyasztása az utazás ideje alatt az exkluzív étkezőkocsikban történik.
20:00Megérkezés Nagymarosra

Zenés program a nosztalgia szalonkocsiban
22:04 Érkezés Budapest-Nyugati pályaudvarraSzigeti Juli Kínában és az Egyesült Királyságban elért zenei sikerei után hazaköltözött, és 2018-ban megalapította formációját, amellyel a modernt és a régit ötvözve képviseli a magával ragadó electro swing stílust. Életigenlő dalaik magyarul és angolul is megszólalnak, valamint előadásukban egyéb ismertebb sláger is felcsendül szintén a swing köntösébe bújtatva. Külföldön és Magyarországon egyaránt koncerteznek, amiket a vidám, vagány és egyedi színpadi jelenlét és megjelenés jellemez. Céljuk nem más, mint szórakoztatni, és a közönségükkel közösen élvezni a swing és a modern tánczene lüktető fúzióját. Berlini kiadójukkal, az Electro Swing Thing – gel közösen dolgoznak legújabb albumukon, a Wild & Groovy-n, amelyről már három dal is megjelent, és már milliós hallgatottsággal bír Spotify-on. A Gyertyafény Expresszen akusztikus duo formációban láthatják és hallhatják a Szigeti Juli zenekart.

A menüsor a képre kattintást követően új ablakban, nagy méretben nyílik meg.
 
 
 Klasszik étkezőkocsik

A ’80-as években gyártott Klasszik étkezőkocsik jelentik a MÁV Rail Tours étkezőkocsi-flottájának gerincét. A légkondicionált, 42 férőhelyes kocsikban hét kétszemélyes és hét négyszemélyes asztalnál foglalhatnak helyet vendégeink.
  
   
    
WR 2347 Teakfa Orient étkezőkocsi

A gyönyörű Teakfa Orient kocsi az MRT flotta zászlóshajója. A teakfa borítású, 1912-ben gyártott jármű hajdan az Orient Express vonatokban közlekedett Párizs – Bécs – Budapest – Bukarest útvonalon Isztambulig és vissza. Az eredeti pompájában megőrzött jármű megidézi a kor utazásainak hangulatát.
   
 Kormányzati szalon

A kormányzati szalonkocsi tökéletes helyszín maximum tízfős csoportok exkluzív vacsorahelyszínének. A szalonban utazó vendégeink kényelméről dedikált felszolgáló gondoskodik. A szalonhoz társalgó szoba és privát mellékhelyiség tartozik.

  
   


 Részvételi díjak I.
 Klasszik étkezőkocsi           
24.990 Ft/fő
 GALÉRIA
 WR 2347 Teakfa étkezőkocsi           
29.990 Ft/fő
  GALÉRIA 
 • A fenti jegytípusok magukban foglalják az utazást helyfoglalással, az üdvözlőitalt, a választott menüt, borokat, ásványvizet, forró italokat valamint a zenés programot. További alkoholos italok, gyümölcslevek valamint a szénsavas üdítők térítés ellenében fogyaszthatóak.
 • Amennyiben a 2 fős asztalok beteltek és már csak 4 fős szabad asztalaink vannak, akkor 10.000 Ft/asztal felár esetében garantáljuk, hogy az asztalnál lévő szabad helyek nem kerülnek értékesítésre. A feláron felül vendégeink egy üveg pezsgőt kapnak ajándékba.
 Részvételi díjak II.
 Kormányzati szalon                            
259.990 Ft
 GALÉRIA
 • A Kormányzati szalon díja magában foglalja az utazást helyfoglalással, az üdvözlőitalt, a választott menüt, borokat, ásványvizet, forró italokat, két üveg pezsgőt valamint a zenés programot a bárkocsiban. További alkoholos italok, gyümölcslevek valamint a szénsavas üdítők térítés ellenében fogyaszthatóak.
 • A Kormányzati szalont igénybe vevő csoport kizárólagosan használhatja a társalgó helyiséget és az abból nyíló mellékhelyiséget.
 • A Kormányzati szalon ára fix, függetlenül az azt igénybe vevő csoport létszámától, mely maximum 10 fő lehet. A kocsiban annyi adag ételsor kerül felszolgálásra, ahány fős a csoport. A csoport létszámát és a választott menüsorokat legkésőbb az utazás előtt 1 héttel véglegesíteni szükséges.
A programra kizárólag 14 éven felüli személyeket tudunk fogadni.
Tegye emlékezetesebbé az utazást a Gyertyafény Expresszen, lepje meg szeretteit egy kis ajándékkal. Legyen szó pezsgőről, egy palack finom borról, egy csokor virágról vagy akár születésnapi tortáról, készséggel állunk rendelkezésükre.
 • Virágdoboz 5 szál holland rózsából: 19.000 Ft [fotó]
 • Hungária Extra Dry pezsgő: 5.000 Ft
 • Torták: 8.000 Ft
Szív alakú kézműves torták (4 szeletes):
 • Tripa csokitorta (ét, fehér, tejcsoki) mousse, ropogós csokival
 • Citromos mascarpone torta, mangóval
 • Narancsos túrótorta, kandírozott naranccsal
 • Bailey’s - mandula torta

A torta ára tartalmaz egy szál születésnapi gyertyát. Kérjük, vásárláskor jelezzék gyertyaigényüket!
Torta tüzijátékot - vendég által hozottat sem - nem áll módunkban a vonaton meggyújtani.

A boyszolgálat igénybevételét kérjük, jelezze a jegy vásárlásakor!


Gyertyafény Expressz csak Önöknek!

A Gyertyafény Expressz szalon- bár- és étkezőkocsikból álló luxus szerelvénye, mely ideális helyszíne családi ünnepségeknek, vállalati rendezvényeknek, gála vacsoráknak, a meghirdetett időpontokon kívül is megrendelhető az év bármely napjára.

A Gyertyafény expressz különjáratain, lehetőség van egyedi igények kielégítésére is. Chefünk a menüt és a hozzá tartozó italválasztékot a megrendelő igényei alapján állítja össze. A bárkocsi zenés produkcióját is a megrendelő kívánságai határozzák meg, de lehetőség van egyéb programok, mint például borkóstoló, pálinkakóstolás, bűvész show stb. szervezésére is.

A Gyertyafény Expressz bérlésével kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre:

E-mail: info@mavrailtours.hu
Telefon: (+36 70) 303-0202

Menetrend (tervezet)

Az utazás menetrendjét a Leírás fül alatt találja
Képek az utazásról:
Valentin-napi Gyertyafény Expressz - mavrailtours.hu