2021. október 23.

Gőzfelhős pendli Esztergom és Nyergesújfalu között

Erre az utazásra minden jegy elkelt!


 Utazás
 Gőzmozdony vontatású nosztalgia vonattal.
 Típus Egynapos utazás. 1 nap / 0 éjszaka.
 Szállás Szállás nélkül.
 Ellátás Önellátás.
 Program Egyéni.

Ezen az októberi hétvégén nosztalgia vonatot indítunk Budapestről Esztergomba.
Szeretnénk lehetőséget biztosítani azoknak is, akik szeretnék átélni egy hamisítatlan békebeli gőzmozdonyos nosztalgia utazás élményét - a fővárosba való utazás nélkül. Szerelvényünk az esztergomi érkezés, illetve a budapesti visszaindulás között a 424-es "Bivaly" gőzmozdony vontatásával a kirándulók és az érdeklődő helyiek számára az Esztergom – Dorog – Nyergesújfalu – Tokod –  Esztergom útvonalon tesz egy oda-vissza utazást.

A dorogi és tokodi tartózkodása alatt – ahol technikai okokból (víztöltés, mozdony irányváltása) hosszabb ideig áll majd vonatunk – lehetőség nyílik végignézni teljes hosszában a szerelvényt, hiszen minden kocsi kialakítása különböző illetve lehetőség nyílik különleges, közeli fotók készítésére is az impozáns gőzmozdonyról.

Kiváló program minden korosztály számára.

Az elérhető kocsiosztályokról, fedélzeti szolgáltatásokról, jegyárakról valamint a menetrendről a fenti lapfülekre kattintva tájékozódhatnak.


     WR 4252

A nagy érdeklődésre való tekintettel a vonatba besorozásra kerül - ülőhelyes kocsiként - a WR 4252 Piano kocsi is. A kocsiba érvényes jegyek magukban foglalják az ülőhelybiztosítást valamint az üdvözlő- és búcsúajándékot. A kocsiban légkondicionálás és WiFi kapcsolat nem érhető el.
   
 
HARMADOSZTÁLY

Fapados kiránduló kocsik, hamisítatlan század eleji hangulattal. A fapados osztályra érvényes jegyek magukban foglalják az ülőhelybiztosítást valamint az üdvözlő- és búcsúajándékot. Tágas belső terek 2-3-4 személyes fapadokkal, egyes kocsikban külön fülkés részekkel. A termes részekben nagyobb társaságok is kényelmesen együtt tudnak utazni. A harmadosztályú kocsikban légkondicionálás és WiFi kapcsolat nem érhető el.

  
   
    
MÁSODOSZTÁLY

A kényelmes, korhűen felújított, zöld színű kárpittal húzott párnás ülésekkel felszerelt hangulatos kialakítású fülkékben igazi élmény az utazás. A fülkék hat- illetve nyolcfős kialakításúak. A másodosztályú nosztalgia kocsikban légkondicionálás és WiFi kapcsolat nem érhető el.
   
 
ELSŐ OSZTÁLY

A másodosztályú fülkéknél nagyobb lábteret biztosító, korhűen felújított, bordó színű kárpittal ellátott párnás ülésekkel felszerelt három- és hatszemélyes fülkékben utazva vendégeink megtapasztalhatják a századforduló gyorsvonatainak exkluzív hangulatát.

Az első osztályú nosztalgia kocsikban légkondicionálás és WiFi kapcsolat nem érhető el.
  
   
  NOSZTALGIA BÜFÉKOCSI

 
Az 1915-ben eredetileg kalauzkocsinak épült büfékocsi a vonat központi találkozási pontja. A sárgaréz borítású pult, a nyersfa padok és asztalok hamisítatlan söntés hangulatot teremtenek és tökéletes helyszínt biztosítanak új barátok  megismerésére. Snackek és italok széles választéka színesíti a büfé kínálatát.
   
Vonatunkra az alábbi oda-vissza útra szóló részvételi díjak érhetőek el. Minden jegytípus magában foglalja az ülőhelyfoglalás díját is.

 Részvételi díjak
 Felnőtt 
 Gyermek*
 1. osztály (párnás)
2.990 Ft/fő2.490 Ft/fő
 2. osztály (párnás) és WR4252
2.490 Ft/fő1.990 Ft/fő
 3. osztály (fapados)
1.990 Ft/fő1.490 Ft/fő
 Fakultatív programok díja (a részvételi díjon felül fizetendők)

* Gyermekjegy 4 és 14 éves kor között váltható. 4 éves kor alatt az utazás ingyenes, ülőhelyet azonban nem tudunk biztosítani. Az egyes kocsiosztályok részvételi díjában foglalt szolgáltatások a Fedélzeti szolgáltatások fül alatt találhatóak meg.

Menetrend

Esztergom - Nyergesújfalu
 Megálló
 Érkezik
 Indul
 Esztergom 13:10
 Dorog13:2613:46
 Nyergesújfalu14:10
Nyergesújfalu - Esztergom
 Megálló
 Érkezik
 Indul
 Nyergesújfalu

14:45
 Tokod
15:01
15:38
 Esztergom
15:50

Gőzfelhős pendli Esztergom és Nyergesújfalu között - mavrailtours.hu