2021. november 11.

Márton-napi Gyertyafény Expressz

Erre az utazásunkra minden jegy elkelt.

A Gyertyafény Expressz hangulatos szalon-, bár- és nosztalgia étkezőkocsikból álló impozáns szerelvénye ezen a napon Nagymarosra közlekedik.  A közel három órás program felejthetetlen gasztronómiai élménnyel várja a párokat és baráti társaságokat. Az időutazás alatt - többek között a gyönyörű állapotban megőrzött teafa Orient étkezőkocsiban - első osztályú ételeket és borokat szolgálunk fel.

Zenés programunk keretében zongorista valamint vonatunk sztárvendége, Szűcs Gabi szórakoztatja vendégeinket a hangulatos szalonkocsiban.

Szűcs Gabi Emerton- és Fonogram-díjas énekesnő a hagyományos swing zene, a klasszikus ’30-as, ’40-es évek szórakoztató muzsikájának egyik legjobb hazai előadója.  Szóló karrierjét nagy fesztivál fellépések, szólólemezek kísérik. Műsorában a jazz, a swing-zene legismertebb dalai szerepelnek, korabeli slágerek, magyar, angol és francia dalok. Ella Fitgeraldtól Frank Sinatraig a korszak legnépszerűbb muzsikái szólalnak meg előadásában.Program:

18:15-18:50
Regisztráció, vendégek beszállása a Gyertyafény Expressz étkezőkocsijaiba
18:50 A Gyertyafény Expressz indulása. Utazás Nyugati pályaudvar - Nagymaros útvonalon. A vacsora elfogyasztása az utazás ideje alatt az exkluzív étkezőkocsikban történik.
20:00Megérkezés Nagymarosra

Zenés program a nosztalgia szalonkocsiban
21:40 Érkezés Budapest-Nyugati pályaudvarra


A menüsor a képre kattintást követően új ablakban, nagy méretben nyílik meg.   WR 252 Mathias étkezőkocsi

 A Mathias étkezőkocsi hajdan a kormányzati flotta szerves részét képezte. A tizennégy négyszemélyes asztallal rendelkező kocsi megidézi az ’50-es évek hangulatát.

   
 Klasszik étkezőkocsik

A ’80-as években gyártott Klasszik étkezőkocsik jelentik a MÁV Rail Tours étkezőkocsi-flottájának gerincét. A légkondicionált, 42 férőhelyes kocsikban hét kétszemélyes és hét négyszemélyes asztalnál foglalhatnak helyet vendégeink.
  
   
    
WR 2347 Teakfa Orient étkezőkocsi

A gyönyörű Teakfa Orient kocsi az MRT flotta zászlóshajója. A teakfa borítású, 1912-ben gyártott jármű hajdan az Orient Express vonatokban közlekedett Párizs – Bécs – Budapest – Bukarest útvonalon Isztambulig és vissza. Az eredeti pompájában megőrzött jármű megidézi a kor utazásainak hangulatát.
   
 Kormányzati szalon

A kormányzati szalonkocsi tökéletes helyszín maximum tízfős csoportok exkluzív vacsorahelyszínének. A szalonban utazó vendégeink kényelméről dedikált felszolgáló gondoskodik. A szalonhoz társalgó szoba és privát mellékhelyiség tartozik.

  
   


 Részvételi díjak I.
 WR 252 Mathias étkezőkocsi
 21.990 Ft/fő
  GALÉRIA
 Klasszik étkezőkocsi           
21.990 Ft/fő
 GALÉRIA
 WR 2347 Teakfa étkezőkocsi           
26.990 Ft/fő
  GALÉRIA 
  • A fenti jegytípusok magukban foglalják az utazást helyfoglalással, az üdvözlőitalt, a választott menüt, borokat, ásványvizet, forró italokat valamint a zenés programot. További alkoholos italok, gyümölcslevek valamint a szénsavas üdítők térítés ellenében fogyaszthatóak.
  • Amennyiben a 2 fős asztalok beteltek és már csak 4 fős szabad asztalaink vannak, akkor 10.000 Ft/asztal felár esetében garantáljuk, hogy az asztalnál lévő szabad helyek nem kerülnek értékesítésre. A feláron felül vendégeink egy üveg pezsgőt kapnak ajándékba.
 Részvételi díjak II.
 Kormányzati szalon   -  MEGTELT!    
249.990 Ft
 GALÉRIA
  • A Kormányzati szalon díja magában foglalja az utazást helyfoglalással, az üdvözlőitalt, a választott menüt, borokat, ásványvizet, forró italokat, két üveg pezsgőt valamint a zenés programot a bárkocsiban. További alkoholos italok, gyümölcslevek valamint a szénsavas üdítők térítés ellenében fogyaszthatóak.
  • A Kormányzati szalont igénybe vevő csoport kizárólagosan használhatja a társalgó helyiséget és az abból nyíló mellékhelyiséget.
  • A Kormányzati szalon ára fix, függetlenül az azt igénybe vevő csoport létszámától, mely maximum 10 fő lehet. A kocsiban annyi adag ételsor kerül felszolgálásra, ahány fős a csoport. A csoport létszámát és a választott menüsorokat legkésőbb az utazás előtt 1 héttel véglegesíteni szükséges.
A programra kizárólag 14 éven felüli személyeket tudunk fogadni.
Gyertyafény Expressz csak Önöknek!

A Gyertyafény Expressz szalon- bár- és étkezőkocsikból álló luxus szerelvénye, mely ideális helyszíne családi ünnepségeknek, vállalati rendezvényeknek, gála vacsoráknak, a meghirdetett időpontokon kívül is megrendelhető az év bármely napjára.

A Gyertyafény expressz különjáratain, lehetőség van egyedi igények kielégítésére is. Chefünk a menüt és a hozzá tartozó italválasztékot a megrendelő igényei alapján állítja össze. A bárkocsi zenés produkcióját is a megrendelő kívánságai határozzák meg, de lehetőség van egyéb programok, mint például borkóstoló, pálinkakóstolás, bűvész show stb. szervezésére is.

A Gyertyafény Expressz bérlésével kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre:

E-mail: info@mavrailtours.hu
Telefon: (+36 70) 303-0202

Menetrend (tervezet)

Az utazás menetrendjét a Programok fül alatt találja
Márton-napi Gyertyafény Expressz - mavrailtours.hu