2021. augusztus 20.

Szent István-napi Gyertyafény Expressz

Vacsoravonat az államalapítás tiszteletére

A Gyertyafény Expressz hangulatos bár- és nosztalgia étkezőkocsikból álló impozáns szerelvénye ezen a napon a Nyugati pályaudvarról indulást követően az Újpesti vasúti hídon keresztül, majd a Szentendrei HÉV vonalán közlekedve éri el úti célját, a Margit-szigettel szemközti Duna-partot. A közel három és fél órás program felejthetetlen gasztronómiai élménnyel várja a nosztalgia vonatozás szerelmeseit. Az időutazás alatt az étkezőkocsikban első osztályú ételeket és borokat szolgálunk fel. Vendégeink 21 órától, a lezárt peronon kialakított lounge-ról tekinthetik meg a tűzijátékot.

A vonatban közlekedik a Golden Eagle Danube Express luxusvonatok bárkocsija , ahol zongorista szórakoztatja vendégeinket.Program:

18:50-19:20
Regisztráció, vendégek beszállása a Gyertyafény Expressz étkezőkocsijaiba
19:26 A Gyertyafény Expressz indulása. Utazás Nyugati pályaudvar - Óbuda - Solymár - Óbuda - Margit-híd útvonalon. A vacsora elfogyasztása az utazás ideje alatt az exkluzív étkezőkocsikban történik.
21:00 Augusztus 20-i tűzijáték megtekintése a privát Duna-parti helyszínről.
  A tűzijátékot követően zenés program az exkluzív bárkocsiban. A Gyertyafény Expressz visszaindulása a Nyugati pályaudvarar.
~23:00 Érkezés Budapest-Nyugati pályaudvarra


A menüsor a képre kattintást követően új ablakban, nagy méretben nyílik meg.


Vonatunkra az alábbi részvételi díjak érhetőek el. Minden jegytípus magában foglalja az utazást helyfoglalással, az üdvözlőitalt, a választott menüt, borokat, ásványvizet, forró italokat valamint a zenés programot. További alkoholos italok, gyümölcslevek valamint a szénsavas üdítők térítés ellenében fogyaszthatóak.

 Részvételi díjak
 WR 4252 Piano étkezőkocsi
34.990 Ft/fő
 GALÉRIA
 WRm 012 Albert Flórián étkezőkocsi           
34.990 Ft/fő
 GALÉRIA
 WR 2347 Teakfa étkezőkocsi           
39.990 Ft/fő
  GALÉRIA
  • Amennyiben a 2 fős asztalok beteltek és már csak 4 fős szabad asztalaink vannak, akkor 10.000 Ft/asztal felár esetében garantáljuk, hogy az asztalnál lévő szabad helyek nem kerülnek értékesítésre. A feláron felül vendégeink egy üveg pezsgőt kapnak ajándékba.
  • A programra kizárólag 14 éven felüli személyeket tudunk fogadni.
Gyertyafény Expressz csak Önöknek!

A Gyertyafény Expressz szalon- bár- és étkezőkocsikból álló luxus szerelvénye, mely ideális helyszíne családi ünnepségeknek, vállalati rendezvényeknek, gála vacsoráknak, a meghirdetett időpontokon kívül is megrendelhető az év bármely napjára.

A Gyertyafény expressz különjáratain, lehetőség van egyedi igények kielégítésére is. Chefünk a menüt és a hozzá tartozó italválasztékot a megrendelő igényei alapján állítja össze. A bárkocsi zenés produkcióját is a megrendelő kívánságai határozzák meg, de lehetőség van egyéb programok, mint például borkóstoló, pálinkakóstolás, bűvész show stb. szervezésére is.

A Gyertyafény Expressz bérlésével kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre:

E-mail: info@mavrailtours.hu
Telefon: (+36 70) 303-0202

Menetrend (tervezet)

Az utazás menetrendjét a Programok fül alatt találja
Szent István-napi Gyertyafény Expressz - mavrailtours.hu