MRT NOSZTALGIA

 
Gőzmozdony vontatású, klasszikus nosztalgia vonataink első sorban a Budapest környéki turisztikai központokba indulnak tavasztól őszig. A vonatokban különböző időszakokból származó, a boldog békeidőket megidéző fapados és párnás kocsikban utazhatnak vendégeink. Vonatainkhoz kapcsolódóan gyakran kínálunk fakultatív programokat, "Pendli" járataink pedig a célállomáson lakók számára jelentenek izgalmas programot.

 KOCSIOSZTÁLYOK


HARMAD OSZTÁLY

Fapados kiránduló kocsik, hamisítatlan század eleji hangulattal. A fapados osztályra érvényes jegyek magukban foglalják az ülőhelybiztosítást valamint az üdvözlő- és búcsúajándékot. Tágas belső terek 2-3-4 személyes fapadokkal, egyes kocsikban külön fülkés részekkel. A termes részekben nagyobb társaságok is kényelmesen együtt tudnak utazni. A harmadosztályú kocsikban légkondicionálás és WiFi kapcsolat nem érhető el.
 
  
 
MÁSOD OSZTÁLY

A kényelmes, korhűen felújított, zöld színű kárpittal húzott párnás ülésekkel felszerelt hangulatos kialakítású fülkékben igazi élmény az utazás. A fülkék hat- illetve nyolcfős kialakításúak. A másodosztályú nosztalgia kocsikban légkondicionálás és WiFi kapcsolat nem érhető el.
 
   
 
   ELSŐ OSZTÁLY

A másodosztályú fülkéknél nagyobb lábteret biztosító, korhűen felújított, bordó színű kárpittal ellátott párnás ülésekkel felszerelt három- és hatszemélyes fülkékben utazva vendégeink megtapasztalhatják a századforduló gyorsvonatainak exkluzív hangulatát. Az első osztályú nosztalgia kocsikban légkondicionálás és WiFi kapcsolat nem érhető el.

   
 
FEDÉLZETI SZOLGÁLTATÁSOK


Nosztalgia büfékocsi

Az 1915-ben eredetileg kalauzkocsinak épült büfékocsi a vonat központi találkozási pontja. A sárgaréz borítású pult, a nyersfa padok és asztalok hamisítatlan söntés hangulatot teremtenek és tökéletes helyszínt biztosítanak új barátok  megismerésére. Snackek és italok széles választéka színesíti a büfé kínálatát.
   
 
 Megjött a kedve az utazáshoz? Akkor ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba, akár egy meghirdetett utazásunkon venne részt, akár különjáratot bérelne.

MRT - Együtt. Sínen. Bárhová.


 FOGLALOK EGY UTAZÁST
  AJÁNLATOT KÉREK KÜLÖNJÁRATRA

MRT NOSZTALGIA - mavrailtours.hu