KULISSZATITKOK

A vasút a munkánk, a hobbink, a szenvedélyünk. Szerintünk a vasút szeretete azonban nem csak a vonatokból, és a vonaton utazásból áll. Legalább annyira fontosnak tartjuk a kiszolgáló létesítmények, állomások, üzemek szerepét.
Kulisszatitkok nevű programsorozatunk résztvevői megismerhetik e létesítmények történetét, felfedezhetik azok napi működését, betekintést nyerhetnek olyan helyszínekre, melyek a hétköznapok során a nagyközönség számára nem látogathatók.
Ezeket a tematikus programokat a magas színvonalú idegenvezetés mellett az adott létesítményt, szakmát kiválóan ismerő szakemberek élményszerű, közérthető magyarázataival, előadásaival kínáljuk.
A programok között a vasúti létesítmények mellett ugyanakkor helyet kapnak a vasúthoz szorosan nem kapcsolódó, de mindenki számára érdekfeszítő erőművek, gyárak látogatásai is.

Hisszük, hogy a programok végeztével minden résztvevő egy új szemszögből, sok érdekességet és információt megismerve tekint majd az adott szakmára és alig várja, hogy újabb kulisszatitkokra derüljön fény.


 Kulisszatitkok programjainkért kattintson ide


KULISSZATITKOK - mavrailtours.hu